Videns benoemd tot VMware VeloCloud SD-WAN professional services partner

Partnership Videns VMware VeloCloud

Utrecht, Nederland, 20 december 2018 – Videns IT Services is een overeenkomst aangegaan met VMware voor de levering van professional services voor VeloCloud SD-WAN implementaties. De SD-WAN specialisten van Videns zullen VMware’s Europese accounts ondersteunen bij de implementatie van VMware NSX VeloCloud. Het initiële contract heeft een looptijd van twee jaar.

Jon Arnold, Head of EMEA Sales, Velocloud, nu onderdeel van VMware: “Videns IT Services was een van de eerste SD-WAN-specialisten die VeloCloud ondersteunde. Ze hebben meer dan drie jaar ervaring in het ontwerpen, uitrollen en ondersteunen van middelgrote tot grote internationale SD-WAN-projecten. We willen gebruik maken van hun unieke expertise en services om succesvolle SD-WAN-implementaties te realiseren en onze klanten in staat te stellen maximale voordelen te halen uit hun VeloCloud-omgeving. We kijken uit naar een succesvolle uitbreiding van onze samenwerking met Videns.”

Joost van der Struijk, Managing Director Sales & Marketing van Videns: “VeloCloud is een van de toonaangevende SD-WAN-leveranciers. We zijn trots dat we zijn geselecteerd als een van de eerste PSO-partners die de Europese accounts van VMware ondersteunen. We voorzien een sterke groei van de SD-WAN-markt en we gaan onze capaciteit op korte termijn verder uitbreiden om onze leidende positie in de Europese SD-WAN-markt verder uit te bouwen.”