Videns executive lunch: Taking off to the cloud with SD-WAN

Taking off to the cloud with SD-WAN

Op vrijdag 17 mei organiseert Videns IT Services de executive lunch ‘Taking off to the cloud with SD-WAN’. Deze keer zijn we te gast in de Oude Verkeerstoren op Schiphol.

Tijdens de lunch leert u hoe cloud applicaties zoals SAP S/4HANA en Office 365 met behulp van SD-WAN technologie sneller en gemakkelijker kunnen worden uitgerold en gebruikt. Lars Norling, Global IT Director van het Zweedse bedrijf ADB Safegate, zal zijn praktijkervaringen met u delen. Voor aanvang van de lunch kunt u zelf een ‘take off & landing’ in de flight simulator uitvoeren. Het belooft een boeiende middag te worden!

De agenda ziet er als volgt uit
12.30 – 13.00 Ontvangst
13.00 – 13.30 Welkom en introductie Videns & SD-WAN markttrends
13.30 – 14.00 Performanceverbetering van SAP S/4HANA en Office 365 bij het Zweedse bedrijf ADB Safegate met behulp van Videns Managed SD-WAN technologie
14.00 – 14.30 Microsoft Collaboration partner Communicativ over collaboration trends en het kritische belang van het netwerk
14.30 – 15.00 Q&A / afsluiting
Locatie: WINGS food & drinks, Stationsplein ZW 602, Schiphol-Oost.

Voorafgaand aan de lunch is er de mogelijkheid deel te nemen aan het leren stijgen en landen in een flight simulator onder leiding van een piloot. Deze sessie zal tussen 10:00 -12:00 uur plaatsvinden er is slechts plaats voor 12 personen.

Tijdens de lunchsessie wordt een heerlijke 3-gangen lunch gereserveerd. Mocht u speciale lunch wensen hebben, laat u dat ons alstublieft tijdig weten.

Meld u nu aan

Graag tot 17 mei!

Met vriendelijke groet,

Team Videns IT Services