Videns IT Services werkt samen met Aryaka om wereldwijd high-performance WAN-diensten aan te bieden

aryaka partnership

Utrecht, 14 juli 2016 – Videns IT Services, leverancier van flexibele next-generation netwerkoplossingen, kondigt voor binnen de Benelux en Scandinavië een strategische samenwerking aan met Aryaka, leverancier van high-performance WAN-oplossingen. Dankzij deze samenwerking profiteren klanten van het end-to-end proactieve servicemanagement van Videns IT Services én van de toekomstbestendige SD-WAN-oplossingen van Aryana.

Videns IT Services kan klanten nu wereldwijd Aryaka’s Network-as-a-Service (NaaS) aanbieden. Dit concept combineert een global private network met WAN-optimalisatie, dynamische content delivery en cloud/SaaS-applicatie-acceleratie.

Aryaka’s global private network is beschikbaar op alle zes bewoonbare continenten en stelt Videns IT Services in staat zijn klanten wereldwijd verbinding te bieden. Vooral de klanten die vanuit markten in minder toegankelijke gebieden werken en/of waar een netwerkverbinding prijzig is – zoals in Azië-Pacific en in Rusland –, profiteren van Aryaka’s global private network. De voordelen zijn onder andere snellere applicatieperformance, wereldwijde implementaties binnen een week, en kostenbesparing.

“De samenwerking met Aryaka brengt ons dichter bij ons doel om een leidende regionale en NSP-onafhankelijke leverancier van applicatiegerichte netwerkdiensten en next-generation netwerkoplossingen te worden”, zegt Ferran van den Berg, Business Development Director bij Videns IT Services. “Een van onze kernwaarden is om altijd een meetbare bijdrage te leveren aan de organisatie van onze klant. De samenwerking met Aryaka zal ons daarbij helpen, want nu kunnen we onze internationaal georiënteerde klanten een betere service bieden.”

“Dankzij Videns IT Services hebben wij onze klanten in de Benelux en Scandinavië meer te bieden”, zegt Jim Hilbert, Chief Revenue Officer van Aryaka. “De proactieve en innovatieve aanpak van Videns IT Services en zijn expertise voor wat netwerkdiensten betreft, zullen onze klanten op weg helpen en hen helpen om de toegankelijkheid en performance van hun bedrijfsapplicaties te perfectioneren.”

###

Over Aryaka

Aryaka’s Software-Defined Network Platform biedt geoptimaliseerde, software-defined network connectivity en applicatie-acceleratie voor wereldwijd verspreide ondernemingen. Er zijn meer dan tien miljoen gebruikers van Aryaka’s diensten. Deze gebruikers zijn verdeeld over meer dan vierduizend plaatsen. Grote merken als Skullcandy, Air China, Freescale Semiconductor en Thoughtworks, maar ook partners als Microsoft Azure, AWS, Intelisys en SK Broadband kozen stuk voor stuk voor Aryaka vanwege hun grootschalige netwerkbehoeften.

Meer weten? Ga naar www.Aryaka.com. Volg ons op Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn.

Over Videns IT Services

Videns IT Services levert veilige, intelligente en application aware-netwerkoplossingen die zich flexibel aanpassen aan bedrijfswensen. Videns IT Services gebruikt next-generation netwerkproducten en software-defined WAN-technologie om volledige en OpEx-based services te leveren in geheel Europa. Het bedrijf werd in 2012 in Nederland opgericht door een team ervaren netwerk- en IT-professionals met ruime internationale ervaring. Videns IT Services streeft ernaar de grootste regionale, onafhankelijke leverancier te worden van application aware-netwerkdiensten en next-generation netwerkoplossingen. Meer informatie is te vinden op www.videns-it.com.