Videns selecteert Globalinternet als primaire partner voor internetconnectiviteit

Partnership Globalinternet

Amsterdam, 12 februari 2018. SD-WAN specialist Videns IT Services heeft Globalinternet geselecteerd als primaire partner voor de levering van wereldwijde internetconnectiviteit.

Videns IT Services is een netwerkonafhankelijke service provider die volledig beheerde wereldwijde SD-WAN diensten biedt. Globalinternet is een toonaangevende leverancier van wereldwijde Internet Access services. De samenwerking is gebaseerd op het combineren van elkaars krachten, waarvoor de bedrijven systemen en processen op elkaar hebben afgestemd. Hierdoor kan wereldwijde IT-organisaties een kant-en-klare oplossing worden geboden voor flexibele en kosteneffectieve cloud-enabled WAN-services.

Videns ziet een sterk toenemende vraag van bedrijven naar meer flexibele netwerkdiensten. Een belangrijke aanjager van deze trends is digitale transformatie, wat bedrijven forceert om snel nieuwe en innovatieve applicaties en cloud services zoals Office 365, AWS, Azure en Salesforce.com te implementeren. Innovatieve technologieën zoals Software Defined Wide Area Networking (SD-WAN) stellen deze bedrijven in staat om hun WAN-uitdagingen snel en effectief aan te pakken.

Joost van der Struijk, Managing Director bij Videns: “Wij leveren onze klanten hoogwaardige, end-to-end beheerde wereldwijde SD-WAN-diensten, inclusief diensten voor de inkoop, levering en het operationeel beheer van de daarvoor benodigde lokale internetverbindingen. Dankzij onze samenwerking met Globalinternet kunnen wij onze klanten nu overal ter wereld de meest optimale lokale verbindingen via een centraal beheerd contract en SLA bieden.”

Globalinternet ziet een aanzienlijke groei in bedrijven die rechtstreeks toegang tot internet vragen voor de onderliggende connectiviteit van hun SD-WAN. Dankzij hun wereldwijde kennis en leveringsmogelijkheid met betrekking tot internettoegang kan Globalinternet IT-managers de optimale internetconnectiviteit tegen de beste prijs bieden voor elke locatie, waar ook ter wereld.

Daniel Spits, Business Development Manager bij Globalinternet: “Wij maken het gemakkelijk voor IT- en netwerkmanagers om moderne WAN-oplossingen te implementeren. Samen met Videns kunnen we bedrijven een volledige oplossing bieden om hun WAN te optimaliseren.”

Over Videns IT Services

Videns IT Services, opgericht in 2012, is de toonaangevende netwerkonafhankelijke serviceprovider van beheerde SD-WAN-oplossingen. Videns is het alternatief voor bedrijven die hun traditionele netwerkdiensten willen vervangen door flexibele, kosteneffectieve cloud-enabled WAN-services. We combineren diepgaande klantkennis met specialistische SD-WAN knowhow, proactief servicebeheer en een no-nonsense aanpak. Videns levert momenteel SD-WAN diensten in meer dan 55 landen. Ga voor meer informatie naar videns-it.com.

Over Globalinternet

Globalinternet is een toonaangevende aggregator van wereldwijde zakelijke internettoegang voor Carriers en Enterprises. We werken samen met lokale internetproviders over de hele wereld om een best-in-class productportfolio aan te bieden met een breed scala aan toegangstechnologieën. Wij bieden klanten een simpele, eenvoudige manier om wereldwijd internettoegang te bestellen met gecontroleerde levering en gecentraliseerde facturatie en ondersteuning. Onze unieke mogelijkheden stellen ons in staat om voor elke locatie, waar ter wereld ook, connectiviteit van zakelijke kwaliteit tegen de beste prijs te leveren. Onze netwerkmanagement centers zijn gevestigd in Amsterdam, São Paulo en Manilla, waar we de internetverbindingen van onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week controleren en ondersteunen. Ga naar globalinter.net voor meer informatie over onze services of vraag direct een offerte aan voor business grade-internettoegang.