Videns IT Services sluit partnership met Cato Networks voor het leveren van cloud-gebaseerde beveiligde SD-WAN-oplossingen

Videns partner Cato Networks

Amsterdam, 26 maart 2018. Videns IT Services, een netwerkonafhankelijke service provider die volledig beheerde wereldwijde SD-WAN diensten biedt, is een partnership met Cato Networks aangegaan. Cato Networks biedt een cloud-gebaseerde en veilige wereldwijde SD-WAN oplossing die bedrijven helpt MPLS-kosten te verlagen, de hoeveelheid brancheapparatuur te verminderen, overal veilige internettoegang te bieden en mobiele gebruikers en cloud-datacenters naadloos in het WAN te integreren.

Joost van der Struijk, Managing Director bij Videns: “Wij zien een groeiende vraag naar kosteneffectieve, intelligente en veilige cloud-gebaseerde SD-WAN oplossingen. De oprichters van Cato Networks hebben een indrukwekkende staat van dienst in het bouwen van zeer succesvolle IT-bedrijven. Ze hebben hun diepgaande begrip van de behoeften van klanten omgezet in een flexibele, effectieve cloud service voor vereenvoudigde levering van wereldwijde connectiviteits- en beveiligingsdiensten, die echt uniek is in de markt.”

Ferran van den Berg, Director Business Development bij Videns: “We zijn erg onder de indruk van Cato’s alles-in-één oplossing voor het ontsluiten en beveiligen van hoofdkantoren, filialen, mobiele gebruikers en cloud datacenters. De Cato Cloud biedt een wereldwijd netwerk- en beveiligingsplatform voor alle connectiviteitsbehoeften, beheerd via één centrale policy. Dit biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit en de best mogelijke applicatie performance en bescherming tegen cyberbedreigingen. De samenwerking met Cato zal onze positie als toonaangevende SD-WAN-serviceprovider versterken en aanzienlijk bijdragen aan de realisatie van onze groeiambities.”

Alon Alter, VP Worldwide Sales bij Cato Networks: “We werken samen met partners die bedrijven lokaal ondersteunen bij de implementatie en het beheer van onze oplossing. Videns heeft reeds aanzienlijke ervaring opgedaan met het leveren van beheerde SD-WAN-diensten aan internationale organisaties, als first-mover in de Benelux en Scandinavië. Ze hebben een sterke reputatie als proactieve dienstverlener van hoogwaardige netwerkdiensten. Het unieke karakter van de Cato Cloud-oplossing in combinatie met de service en ervaring van Videns biedt bedrijven een betrouwbaar en betaalbaar alternatief voor hun traditionele MPLS-netwerken.”

Over Videns IT Services

Videns IT Services, opgericht in 2012, is de toonaangevende netwerkonafhankelijke serviceprovider van beheerde SD-WAN-oplossingen. Videns is het alternatief voor bedrijven die hun traditionele netwerkdiensten willen vervangen door flexibele, kosteneffectieve WAN-diensten die geoptimaliseerd zijn voor de cloud. We combineren diepgaande klantkennis met specialistische SD-WAN knowhow, proactief servicebeheer en een no-nonsense aanpak. Videns levert momenteel SD-WAN diensten in meer dan 55 landen.

Over Cato Networks

Cato Networks biedt organisaties een cloud-gebaseerde en veilige wereldwijde SD-WAN oplossing. Cato levert een geïntegreerd netwerk- en beveiligingsplatform dat bedrijfslocaties, mensen en gegevens veilig met elkaar verbindt. Cato Cloud verlaagt MPLS-kosten, verbetert de performance tussen wereldwijde locaties en naar cloud-applicaties, elimineert brancheapparatuur, biedt overal veilige internettoegang en integreert naadloos mobiele gebruikers en cloud-datacenters in het WAN. Cato Networks is gevestigd in Tel Aviv, Israël en werd in 2015 opgericht door Shlomo Kramer, cybersecurity-expert, mede-oprichter van Check Point Software Technologies en Imperva, en Gur Shatz, mede-oprichter van Incapsula. Bezoek www.CatoNetworks.com en Twitter: @CatoNetworks.