Videns / VMware SD-WAN event op 26 april in Gent, België

SD-WAN event

Time is money…

Een rimpelloze communicatie tussen uw hoofdkantoor en zijn vestigingen is een absolute must. Maar medewerkers over steden, grenzen of oceanen heen simultaan high-quality voice-, video- en dataverkeer verschaffen? Dat blijft voor elk netwerk en elke IT-afdeling nog te vaak een hachelijke zaak. SD-WAN (Software Designed Wide Area Network) is een vrij jonge technologie die die klus klaart...

Wat is...?

SD-WAN stelt bedrijven in staat standaard internetverbindingen te gebruiken als betrouwbare verbindingen zonder dat daar dure technologieën zoals MPLS voor nodig zijn. Het is niet meer nodig om te investeren in dure hardware. De intelligentie van het netwerk zit in de softwarelaag, die je tegenwoordig als clouddienst afneemt.

Als Gartner het zegt…

“SD-WAN is hot”, “Mainstream”, “Een technologie die zijn gelijke niet meer heeft gekend in de jongste decennia…”, aldus Gartner.

In het Magic Quadrant!

VeloCloud van VMware werd intussen erkend als “Leader in the first Magic Quadrant” voor WAN Edge Infrastructure. Daar zijn we uiteraard zéér blij mee.

De grootste troeven van SD-WAN?

- Lage kost, flexibel, grootse prestaties, extreem gemakkelijk qua configuratie en beheer, eenvoudig leverbaar, zeer goed te beveiligen en een fraaie ROI.
- Je hoeft niet direct volledig over te stappen; gefaseerd kan ook.
- Apps blijven vlekkeloos werken - ook bij zware netwerkcongesties.
SD-WAN laat een hoogwaardige WAN toe op basis van goedkope internetverbindingen.

Tijd voor een kennismaking die u niet mag missen…

Vanuit onze “Frontrunner” positie willen we u graag uitnodigen om als eerste te ontdekken waarom SD-WAN morgen een vast software-onderdeel zal worden van elke netwerkinfrastructuur. Inmiddels zijn er meer dan 6000 betalende SD-WAN-klanten waaronder telco’s, overheden, engineering companies etc.

Schrijf u vandaag nog in.

Opgelet: de plaatsen zijn beperkt (first in, first served)! Kan u zelf niet komen, maar denkt u een collega blij te maken met een deelname aan dit unieke infomoment? Doen!

Ik schrijf me in!

Iets voor u?

Overweegt u om WAN randapparatuur te vernieuwen? Heeft u als organisatie meerdere vestigingen of veel thuiswerkers ? Of migreert u snel meer apps naar een cloudomgeving? Dan is het zeker de moeite waard om met deze technologie kennis te maken.

Tot binnenkort?

Met vriendelijke groet,

Jan-Willem Behrens, Sales Director Benelux & Nordics, Videns IT Services BV
Dominique Honnay, Senior Sales Executive VCN, VMWare

Praktisch

TIMING: Vrijdag 26 april 2019
LOCATIE: RedLoft – Hugo van der Goesstraat 17A – 9000 Gent
AGENDA:
10h00 – 10h30: Registration & Welcome
10h30 – 10h40: VMware Virtual Cloud Networking (by Dominique Honnay)
10h40 – 11h05: SDWan by VeloCloud - solution overview (by Mehmet Ali Karagöl - Sr. Systems Engineer SD-Wan, VMware)
11h05 – 11h20: Demystifying Internet Connectivity to Microsoft Office365 Teams (by Jeroen Bastiaansen - Communicativ)
11h20 – 11h45: VeloCloud SDWAN Services Design-Build-Run. Sharing experiences, lessons learned and best practices (by Ferran van den Berg, Director of Business Development & Operations)
11h50 – 12h00: Q&A
12h00 – 13h00: Lunch & networking drink
13h00 – 14h00: VR shooting game

Ik schrijf me in!